رفتن به محتوای اصلی
  • مایه دارهای خودساخته نویسنده سعید گل محمدی

مایه دارهای خودساخته نویسنده سعید گل محمدی

انتشارات: نسل نواندیش

مشخصات کتاب

نویسنده:
سال چاپ: 1395
تعداد صفحه: 215
قطع: رقعی
دسته بندی:

خرید کتاب

فروشگاه: تلکتاب
آماده ارسال
‎تومان۱۸۹٬۹۰۰
میانگین: 5 (2 رای)

ارسال رایگان برای سفارشات بالای 1 میلیون تومان,ارسال تهران اگر تا ساعت 16 ثبت شود در همان روز بین ساعت 18 تا 22 و پس از آن فردای همان روز و شهرستان 2 تا 4 روز

پشتیبانی 24 ساعته

فرصت 7 روزه بازگشت کالا

تضمین کیفیت کالا

پرداخت امن از درگاه بانکی

مایه دارهای خودساخته نویسنده سعید گل محمدی 

خرید کتاب مایه دارهای خودساخته نویسنده سعید گل محمدی انتشارات نسل نواندیش

آموزش در بازاریابی شبکه‌ای از بخش‌هایی مختلف تشکیل شده است. روش‌های آموزشی زیادی در بازار وجود دارند و این باعث سردرگمی‌های فراوانی در افراد می‌شود. در‌ این بخش می‌خواهیم از یک روش آموزشی صحبت کنیم که به پنج اصل تقسیم می‌شود.

در طی هشتاد سال گذشته که صنعت بازاریابی شبکه‌ای از سال ۱۹۳۰ میلادی آغاز به کار کرده است، ابزارهای زیادی برای دریافت جریان اطلاعات وجود نداشت؛ اما این روزها به هر کتاب فروشی که مراجعه کنید یک بخش اختصاصی در مورد بازاریابی شبکه‌ای وجود دارد. یکی از مشکلاتی که وجود دارد‌ این است که فیلتری وجود ندارد که در ارتباط با این روش‌ها از آ‌ن‌ها استفاده کنید. زیبایی کار بازاریابی شبکه‌ای در سادگی آن است.

اصل نخست: از منطقه امن عادت‌های خود بیرون بیایید

«من همیشه کسانی را تحسین می‌کنم که لقمه بزرگ‌تر از دهانشان برمی‌دارند و بعد شروع به جویدن آن می‌کنند.»

«ویلیام سی‌دومیل»

میلیون‌ها نفر از مردم در مورد موفقیت و ثروتمند‌شدن در بازاریابی شبکه‌ای، فقط «فکر» می‌کنند و هزاران نفر موفقیت و ثروتمندشدن را تجسم یا تصور می‌کنند. من تقریباً هر روز تمرین تصویر ذهنی انجام می‌دهم؛ ولی در حال انجام تصویر ذهنی، یک کیسه پول از بالا روی سرم نیفتاده است!

حدس می‌زنم من از آن دسته آدم‌های بدشانسی هستم که برای موفق‌شدن باید کاری انجام دهم. تجسم‌ها یا تصورات ابزارهای جالبی هستند؛ اما تا آنجا که می‌توانم به شما بگویم، هیچ‌کدام از آن‌ها به تنهايي موفقیت را به دنیای حقیقی شما نخواهند آورد.

در دنیای واقعی باید دست به «اقدام» بزنیم. چرا اقدام آن‌قدر مهم است؟ اجازه دهید فرایند تجلی دادن خواسته‌ها را بررسی کنیم: افکار باعث بروز احساسات، احساسات باعث بروز اعمال و اعمال به بروز نتایج منجر می‌شوند.

به افکار و احساسات خود نگاه کنید. ‌آیا آن‌ها بخشی از دنیای درونی هستند یا دنیای بیرونی؟ دنیای درونی. حالا به نتایج نگاه کنیم. ‌آیا آن‌ها از دنیای درونی هستند یا دنیای بیرونی؟ دنیای بیرونی. یعنی‌ این‌که:

اقدام و عمل «پلی»است بین دنیای درون و بیرون


 

قطع رقعی
نوع جلد شومیز
وزن
نویسنده/نویسندگان
ناشر نسل نواندیش
نوع چاپ
تاریخ چاپ 1395
دسته بندی موضوعی
مناسب برای بزرگسالان
شابک ‭978-964-236-772-6‬

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.