رفتن به محتوای اصلی
  • ایکیگای اثر هکتور گارسیا ترجمه شراره معصومی

ایکیگای اثر هکتور گارسیا ترجمه شراره معصومی

انتشارات: نسل نواندیش

مشخصات کتاب

نویسنده:
سال چاپ: 1401
تعداد صفحه:
قطع: وزیری
دسته بندی:

خرید کتاب

فروشگاه: تلکتاب
آماده ارسال
‎تومان۱۷۹٬۹۰۰ 10% -
‎تومان۱۶۱٬۹۱۰
میانگین: 5 (2 رای)

ارسال رایگان برای سفارشات بالای 1 میلیون تومان,ارسال تهران اگر تا ساعت 16 ثبت شود در همان روز بین ساعت 18 تا 22 و پس از آن فردای همان روز و شهرستان 2 تا 4 روز

پشتیبانی 24 ساعته

فرصت 7 روزه بازگشت کالا

تضمین کیفیت کالا

پرداخت امن از درگاه بانکی

ایکیگای اثر هکتور گارسیا ترجمه شراره معصومی 

مشخصات و خرید اینترنتی کتاب ایکیگای اثر هکتور گارسیا ترجمه شراره معصومی انتشارات نسل نواندیش

همانطور که از عنوان این کتاب: اسرار ژاپنی‌ها برای یک زندگی طولانی و شاد برمی‌آید، هکتور گارسیا و فرانسس میرالس در اثر حاضر شما را دعوت می‌کنند تا ایکیگای، که آن را راز ژاپنی‌ها برای زندگی مطلوب می‌نامند، دریابید. این کتاب یکی از محبوب‌ترین آثار حوزه‌ی خودیاری‌ست و در لیست کتاب‌های پرفروش لس‌آنجلس تایم قرار دارد.

می‌خواهید از شغلی که از آن رضایت ندارید استعفا دهید، از روابط خود راضی نیستید و یا هدف تازه‌ای برای زندگی‌تان برگزیده‌اید. به‌هرروی، خود را برای تغییر آماده می‌بینید، اما نمی‌دانید دقیقاً باید از کجا آغاز کنید... اینجاست که حکمت کهن ژاپنی‌ها به یاری شما می‌آید!

حدس می‌زنیم که نام «ایکیگای» را شنیده باشید. این روزها کتاب‌های متعددی در ارتباط با این مفهوم ژاپنی به رشته‌ی تحریر درآمده که به شما کمک می‌کند تا زندگی خود را بهبود ببخشید و به آرامش دست پیدا کنید. کتاب ایکیگای: اسرار ژاپنی‌ها برای یک زندگی طولانی و شاد (Ikigai: The Japanese Secret to a Long and Happy Life) نیز یکی از همین کتاب‌هاست. در واقع اگر بگوییم از بهترین کتاب‌های این حوزه، اغراق نکرده‌ایم. اما ایکیگای چیست که این روزها چنین مورد استقبال قرار گرفته و همه تلاش می‌کنند تا به کمک آن راهی برای به‌زیستی خود بیابند؟

این نویسنده(Hector Garcia)‌ و فرانسس میرالس (Francesc Miralles) به شما پاسخ می‌گویند! ایکیگای از دو واژه‌ی «ایکی» و «گای» تشکیل شده که این دو واژه در کنار یکدیگر «بهای زندگی» معنا می‌دهند. به عبارتی، ایکیگای همان ارزش زندگی‌ست. درون همه‌ی ما ایکیگایی وجود دارد که تنها با پیدا کردن آن می‌توانیم به خوشی و شادی دست پیدا کنیم. نویسندگان این کتاب ثمربخش همراه شما هستند تا قدم‌به‌قدم با این مفهوم آشنا شوید و اصول آن را به کار بگیرید

همه‌ی ما می‌خواهیم که یک زندگی پرثمر و باآرامش داشته باشیم. اما تنها عده‌ی کمی از میان ما برای توسعه‌ی فردی و خودسازی اقدامی می‌کنیم. بدیهی‌ست که شادی بی‌دلیل و سرزده به سراغ ما نمی‌آید. که، خود باید برای آن تلاش کنیم. پیشنهاد نویسندگان این اثر برای یافتن خوشی،‌ به‌کاربستن مفهوم ایکیگای است.

شاید همچنان پس از توضیحات داده‌شده ایکیگای همچنان در فکرتان گنگ بنماید. اگر می‌خواهید بیشتر در این باره بدانید، پیشنهاد ما به شما کتاب ایکیگای: اسرار ژاپنی‌ها برای یک زندگی طولانی و مفرح است.

قطع وزیری
نوع جلد شومیز
وزن
نویسنده/نویسندگان
ناشر نسل نواندیش
نوع چاپ سیاه و سفید
تاریخ چاپ 1401
دسته بندی موضوعی
مناسب برای بزرگسالان
شابک 978-622-220-780-9

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.