رفتن به محتوای اصلی
  • هتل سرخ اثر فیلپس ترجمه کلاتی

هتل سرخ اثر فیلپس ترجمه کلاتی

انتشارات: ثالث

مشخصات کتاب

نویسنده:
سال چاپ: 1403
تعداد صفحه: 520
دسته بندی:

خرید کتاب

فروشگاه: تلکتاب
آماده ارسال
‎تومان۴۵۰٬۰۰۰ 15% -
‎تومان۳۸۲٬۵۰۰
میانگین: 5 (2 رای)

ارسال رایگان برای سفارشات بالای 1 میلیون تومان,ارسال تهران اگر تا ساعت 16 ثبت شود در همان روز بین ساعت 18 تا 22 و پس از آن فردای همان روز و شهرستان 2 تا 4 روز

پشتیبانی 24 ساعته

فرصت 7 روزه بازگشت کالا

تضمین کیفیت کالا

پرداخت امن از درگاه بانکی

هتل سرخ اثر فیلپس ترجمه کلاتی

مشخصات و خرید اینترنتی کتاب هتل سرخ اثر فیلپس ترجمه کلاتی توسط انتشارات ثالث منتشر شده است .کتاب «هتل سرخ: جنگ رسانه‌ای استالین» اثری مهم از آلن فیلیپس، سردبیر سابق بخش خارجی تلگراف و کارشناس مسائل روسیه و خبرنگار ارشد انگلستان، می‌باشد. نویسنده در این کتاب به صورت مفصل توضیح می‌دهد که چگونه استالین با محدود کردن و جلوگیری از فعالیت خبرنگاران بریتانیایی و آمریکایی گزارشگر اخبار جبهه شرقی در طول جنگ و واداشتن‌شان به بازتولید و انعکاس پروپاگاندای کرملین، واقعیت مدنظر خود را ایجاد می‌کرد. او همچنین توضیح می‌داد این خبرنگاران جنگی در هتل متروپل مجلل هم مورد لطف و هم مورد سرزنش قرار می‌گرفتند. آنها در این هتل از نعمت‌های خوراکی‌های سلطنتی، استخدام زنان زیبارو به عنوان مترجم و هم‌خوابه برای خود برخوردار بودند. برخی از این مترجم‌ها خبرنگاران خارجی را با حاملان طوطی وار پروپاگاندای کرملین تبدیل کرده بودند؛ ولی برخی دیگر در دل مخالفان جسوری بودند که در گوش این خبرنگاران واقعیت‌های زندگی در شوروی را نجوا می‌کردند اگرچه به قیمت تحمل حبس‌های طولانی‌مدت در گولاگ.
نویسنده با نثری روایی و شیوا می‌کوشد داستان نقش زنان هتل متروپل و خبرنگاران خارجی که با این زنان کار می‌کردند را برای اولین بار با استفاده از بایگانی‌های انگلیسی و منابع روسی افشا کند. همچنین این کتاب توضیح می‌دهد چگونه استالین با استخدام نویسنده‌ها و خبرنگاران مختلف سعی در ایجاد سانسور بزرگ، جلوگیری از بروز و ظهور مخالفت‌ها علیه حکومت خود داشته و همین‌طور شیوه خشن و رعب برانگیز استالین در مقابله با افرادی که دست به افشای فساد در حکومت می‌زدند چگونه بوده است، یکی از نکات مهم این کتاب این است که نویسنده با تسلط بر منابع و زبان روسی نشان می‌دهد که چگونه عملیات استالین برای مهار و ممانعت از انتشار دانسته‌ها و اطلاعات نویسنده‌های خارجی نسبت به ارتش هیتلر چگونه بوده است. این کتاب در رابطه با خانواده اولانوفسکی، کولرتون، رالف پارکر، الکساندر ورث، شارلوت هالدین، آلیس موتس و تانیا متیوز اطلاعات مهمی را ارائه می‌دهد.
بطور کلی، کتاب «هتل سرخ: جنگ رسانه‌ای استالین» با بهره‌گیری از مدارک بایگانی‌های انگلیسی و روسی، به خوبی نشان می‌دهد که چطور استالین توانست با سانسور شدید، ارعاب و جلب نویسندگان و خبرنگاران، افکار عمومی را کنترل کند و مانع انتشار اطلاعاتی علیه حکومت و سیاست‌هایش شود، این کتاب مطالب ارزنده برای علاقه‌مندان به حکومت استالین دارد. 

قطع پالتویی
نوع جلد گالینگور
وزن 300
نویسنده/نویسندگان
ناشر ثالث
نوع چاپ
تاریخ چاپ 1403
دسته بندی موضوعی
مناسب برای
شابک 9786223840395

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.