مکاتبات مارکس و انگلس 1 اثر فردریش انگلس ترجمه منوچهر فکری ارشاد
ارسال رایگان برای سفارشات بالای 1 میلیون تومان,ارسال تهران اگر تا ساعت 16 ثبت شود در همان روز بین ساعت 18 تا 22 و پس از آن فردای همان روز و شهرستان 2 تا 4 روز
پشتیبانی 24 ساعته
فرصت 7 روزه بازگشت کالا
تضمین کیفیت کالا
پرداخت امن از درگاه بانکی
مکاتبات مارکس و انگلس 1 اثر فردریش انگلس ترجمه منوچهر فکری ارشاد
مشخصات و خرید اینترنتی کتاب مکاتبات مارکس و انگلس 1 اثر فردریش انگلس ترجمه منوچهر فکری ارشاد انتشارات ژرف
مکاتبات مارکس و انگلس دوره ی زمانی ای را دربر می گیرد که فعالیت طبقه ی کارگر اروپا به مرور از دموکراسی بورژوایی فاصله یافت می کند و جنبش مستقل کارگری شروع به شکل گیری می نماید. از این رو نامه های مارکس و انگلس تصویری دقیق و روشن از مراحل عمده ی پیدایش و تکامل جهان بینی کمونیستی و جنبش بین المللی کارگری ترسیم می کنند. این مکاتبات بخشی مهم از میراث فرهنگی این دو اندیشمند به شمار می آیند و اطلاعات مهمی از فعالیت های تئوریک و عملی آنان به دست می دهند.
در جلد اول ترجمه ی فارسی مکاتبات مارکس وانگلس (مجلدحاضر)، نامه های این دو بنیانگذار جنبش مستقل کارگری به یکدیگر، در طول دهه ی 1840 ارائه شده اند. این بازه ی زمانی (1849-1844) مراحل متعددی از تاریخچه ی پیدایش و تکامل اندیشه ی مارکسیسم را در بر می گیرد شامل: گذر مارکس و انگلس از دموکراسی انقلابی به کمونیسم، تدوین کمونیسم علمی و شرکت در انقلاب 1848/49 آلمان .
نامه های مارکس و انگلس حاوی نشانه هایی از وحدت بین تئوری انقلابی و فعالیت های انقلابی می باشند. این نامه ها دربرگیرنده ی ایده های اولیه ی خلاقی هستند که اکثر آن ها بعدا در آثارشان تجلی یافته و تکامل پیدا کرده اند و علاوه بر آن نشان دهنده ی مبارزه ی بی وقفه ی آن دو برای ایجاد یک حزب فراگیر طبقه ی کارگر و تلاششان جهت تدوین تاکتیک جنبش کارگری بین المللی می باشند. به طور کلی می توان گفت که مکاتبات مارکس و انگلس کمک می کنند تا به منشا شکل گیری آثارشان پی ببریم و با فعالیت های سیاسی و نظرات کمتر شناخته شده ی آنها آشنا شویم.
نویسنده/نویسندگان | |
---|---|
ناشر | نشر ژرف |
نوع چاپ | سیاه و سفید |
تاریخ چاپ | 1401 |
دسته بندی موضوعی | |
مناسب برای | بزرگسالان |
شابک | 9786009978526 |
افزودن دیدگاه جدید