لطایف الطوایف نویسنده فخرالدین علی صفی نشر مولی
ارسال رایگان برای سفارشات بالای 1 میلیون تومان,ارسال تهران اگر تا ساعت 16 ثبت شود در همان روز بین ساعت 18 تا 22 و پس از آن فردای همان روز و شهرستان 2 تا 4 روز
پشتیبانی 24 ساعته
فرصت 7 روزه بازگشت کالا
تضمین کیفیت کالا
پرداخت امن از درگاه بانکی
لطایف الطوایف نویسنده فخرالدین علی صفی نشر مولی
کتاب لطایف الطوایف نویسنده فخرالدین علی صفی نشر مولی
معرفی کتاب :
لطایف الطوایف فخرالدین علی صفی از آثار دلنشین و مشهور ادب فارسی است.
این کتاب نخستین و کهن ترین اثر در ادب فارسی است که با ساختاری عالمانه و منسجم، اختصاصا به مقوله «مزاح درست» پرداخته و تیمنا ابتدا با اقوال و حکایاتی مستند و روشن این مقوله را از نگاه و بیان پیامبر گرامی اسلام (ص) و ائمه معصومین (ع) برشمرده است.
فخرالدین علی بن حسین واعظ کاشفی (939-867) نویسنده ی کتاب لطایف الطوایف، یکی از لطیفه پردازان نامبردار ایران است. او از خاندان دانش و قلم است و همچون پدرش، یکی از شیوخ سلسله ی نقشبندیه است. فخر الدین شعر هم می سروده و صفی تخلص می کردهاست. او باجناق شاعر معروف، مولانا جامی است.
وی در هرات زندگی می کرد و در پایان عمر، چندی در غرجستان زیست و کتاب لطایف الطوایف را نگاشت و در همان شهر درگذشت و جنازه اش به هرات منتقل شد. مذهب او، چنان که از کتاب لطایف الطوایف بر می آید، به احتمال زیاد تشیع بوده است.
کتاب رشحات عین الحیات در شرح حال و معرفی مشایخ و بزرگان نقشبندی و کتاب انیس العارفین در وعظ و نصیحت و منظومه ی محمود و ایاز از اوست .
افزودن دیدگاه جدید