شب نشینی باشکوه نویسنده غلامحسین ساعدی
ارسال رایگان برای سفارشات بالای 4/500 میلیون تومان,ارسال شهر تهران اگر تا ساعت 16 ثبت شود در همان روز بین ساعت 18 تا 22 و پس از آن فردای همان روز و شهرستان 2 تا 4 روز کاری
پشتیبانی 24 ساعته
فرصت 7 روزه بازگشت کالا
تضمین کیفیت کالا
پرداخت امن از درگاه بانکی
شب نشینی باشکوه نویسنده غلامحسین ساعدی
مشخصات و خر اینترنتی کتاب شب نشینی باشکوه نویسنده غلامحسین ساعدی نشر نگاه
درباره کتاب:
حضار محترم، رؤسا، معاونین، کارمندان، خدمتگزاران واقعی و از جانگذشته! اولاً از اینکه افتتاح این شبنشینی باشکوه به این جانب واگذار شده، بینهایت مفتخر و خوشحال هستم.
چرا که در این مجلس، علاوه بر بازنشستگان شهرداری، بازنشستگان محترم ادارۀ فرهنگ، اداره کل دخانیات و انحصارات، ادارهی قند و شکر، ادارهی پست و تلگراف، ادارهی متوفیات، ادارهی ثبت اسناد و املاک، ادارهی دارایی و سایر ادارهجات محترم کشوری نیز حضور دارند. و غرض از این شبنشینی قدردانی و اظهار تشکر از تمام آنهایی است که به افتخار بازنشستگی نائل آمدهاند هرچند که عدهای هم، قبل از کسب افتخار و ابلاغ حکم، به سرای باقی شتافته مجلس ما را از حضور خود بیبهره گذاشتهاند.
ثانیاً بر همهی حضار محترم واضح و مبرهن است که امروزه دنیا، دنیای علم است. علم و هنر همچون آفتاب تابان همهجا را گرفته، و مانند ابر بهاری از مشرق تا مغرب همهجا را سیراب کرده است......(از متن کتاب)
| نویسنده/نویسندگان | |
|---|---|
| ناشر | نگاه |
| نوع چاپ | سیاه و سفید |
| تاریخ چاپ | 1402 |
| دسته بندی موضوعی | |
| مناسب برای | بزرگسالان |
| شابک | 2288000031 |
افزودن دیدگاه جدید