رفتن به محتوای اصلی
  • دیباچه‌ای بر انقلاب‌ها نویسنده جک گلدستون مترجم خرم بقایی

دیباچه‌ای بر انقلاب‌ها نویسنده جک گلدستون مترجم خرم بقایی

انتشارات: اندیشه احسان

مشخصات کتاب

نویسنده:
سال چاپ: 1397
تعداد صفحه: 304
قطع: رقعی

خرید کتاب

فروشگاه: تلکتاب
آماده ارسال
‎تومان۲۴۰٬۰۰۰
میانگین: 5 (2 رای)

ارسال رایگان برای سفارشات بالای 1 میلیون تومان,ارسال تهران اگر تا ساعت 16 ثبت شود در همان روز بین ساعت 18 تا 22 و پس از آن فردای همان روز و شهرستان 2 تا 4 روز

پشتیبانی 24 ساعته

فرصت 7 روزه بازگشت کالا

تضمین کیفیت کالا

پرداخت امن از درگاه بانکی

دیباچه‌ای بر انقلاب‌ها نویسنده جک گلدستون مترجم خرم بقایی

مشخصات و خرید اینترنتی کتاب دیباچه‌ای بر انقلاب‌ها نویسنده جک گلدستون مترجم خرم بقایی نشر اندیشه احسان

درباره کتاب:

مطالعه این کتاب کوچک در حوزه ­ی نظری و تاریخی انقلاب­ها می­تواند برای ایرانیان مناسب و مفید واقع شود.

مردم ایران، چه آن­هایی که در شکل‌گیری انقلاب نقش داشتند و در آن دوران می­زیستند و چه آن­هایی که پس از پیروزی انقلاب به دنیا آمدند، بایستی به‏ دنبال درک معنای انقلاب خود در متن رویدادهای مشابه دیگر باشند.

هدف از نگارش این کتاب، نه ستودن و نه سرزنش انقلاب­ هاست.

در عوض، این نوشتار به ‏دنبال درک عوامل وقوع انقلاب ­ها، شناسایی فرایندها و مراحل بروز آن‌ها، و بررسی چگونگی گسترش و تغییرشان در مسیر طولانی تاریخ است.

کتاب «دیباچه­ ای بر انقلاب ­ها» حاصل سال­ها تحقیق و مطالعه­ ی نویسنده­ ی مشهور حوزه ­ی انقلاب­ ها جک گلدستون است.

وی در این اثر، تلاشی بلندپروازانه را برای دستیابی به سنتزی از رویکرد ساختاری و کارگزاری و یافتن چارچوبی نوین در مطالعه­ ی انقلاب­ ها دنبال می­کند.

این نوشته از معدود کتبی است که در کنار حجم نسبتاً کم آن، حاوی اطلاعات فراوان نظری و تاریخی می­باشد که با ادبیاتی شیوا و روان، داستان انقلاب­ های جهان را از دوران باستان تا به امروز روایت می­کند.

در مجموع، می­توان گفت که این کتاب، دانشنامه­ ای کوچک پیرامون مباحث نظری و علمی، افراد و شخصیت‌های برجسته، وقایع مهم تاریخی و تاریخ انقلاب­ هاست.

 

قطع رقعی
نوع جلد شومیز
وزن
نویسنده/نویسندگان
ناشر اندیشه احسان
نوع چاپ سیاه و سفید
تاریخ چاپ 1397
دسته بندی موضوعی
مناسب برای بزرگسالان
شابک 5654555555

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.