رفتن به محتوای اصلی
  • درباره ی هنر و شعر و شاعری نیما یوشیج تدوین سیروس طاهباز

درباره ی هنر و شعر و شاعری نیما یوشیج تدوین سیروس طاهباز

انتشارات: نگاه

مشخصات کتاب

نویسنده:
سال چاپ: 1398
تعداد صفحه: 463
قطع: رقعی
دسته بندی:

خرید کتاب

فروشگاه: تلکتاب
آماده ارسال
‏۲۹۵,۰۰۰ تومان 10% -
‏۲۶۵,۵۰۰ تومان
میانگین: 5 (2 رای)

پشتیبانی 24 ساعته

فرصت 7 روزه بازگشت کالا

تضمین کیفیت کالا

پرداخت امن از درگاه بانکی

درباره ی هنر و شعر و شاعری نیما یوشیج تدوین سیروس طاهباز

مشخصات و خرید اینترنتی کتاب درباره ی هنر و شعر و شاعری نیما یوشیج تدوین سیروس طاهباز نشر نگاه

درباره کتاب:

آن چه در اين كتاب از مجموعه‌ي آثار نيما يوشيج آمده، نوشته‌هاي مستقل اوست درباره‌ي هنر و شعر و شاعري، غير از آن چه در “نامه‌ها” و “دفتر يادداشت‌هاي روزانه”‌ي وي در اين زمينه آمده است.
“ارزش احساسات در زندگي هنرپيشگان”، “مقدمه‌ي خانواده‌ي سرباز”، “حرف‌هاي همسايه”، “نامه به شين پرتو”، “مقدمه‌ي آخرين نبرد”، شعرهاي اسماعيل شاهرودي “آينده”، “يادداشت براي مجموعه‌ي شعر منوچهر شيباني”، “شعر چيست؟”، “از يك مقدمه”، “تعريف و تبصره”، “يك مصاحبه”، “درباره‌ي جعفرخان از فرنگ آمده” و “يك ديدار” عناوين كتاب را تشكيل مي‌دهد.
براي نمونه، نيما در “ارزش احساسات در زندگي هنرپيشگان” از تحولات هنرهاي گوناگون در قرن نوزدهم و بيستم ميلادي و نقش تحولات اجتماعي در هنر بحث مي‌كند و براي نخستين بار در ايران به معرفي و بحث درباره‌ي نهضت “فوتوريسم” و شاعراني چون “مارينيي”، “ويتمن” و “ورهان” مي‌پردازد. هم‌چنين درباره‌ي نويسندگان، شاعران، نمايش‌نامه‌نويسان، و موسيقي‌دانان كشورهاي هم‌جوار (گرجستان، تاجيكستان، قفقاز، و تركيه) سخن مي‌راند. “نامه به شين پرتو” نيز نامه بلندي است كه نيما در تاريخ 4 شهريور ماه 1325 از جنگل كلارزمي خطاب به دوست ديرين خود، “علي پرتو” مشهور به شين پرتو نوشته و در آن به بهانه‌ي معرفي شعرهاي اين شاعر به توضيح نظرات و شيوه‌ي كار خويش پرداخته است.”
نیما بنیانگذار شعر نو فارسی و ملقب به پدر شعر نوی فارسی است. او با مجموعه تاثیرگذار افسانه، که مانیفست شعر نو فارسی بود، در فضای راکد شعر ایران انقلابی به‌پا کرد.
نیما آگاهانه تمام بنیادها و ساختارهای شعر کهن فارسی را به چالش کشید. شعر نو عنوانی بود که خودِ نیما بر هنر خویش نهاده‌ بود.
تمام جریان‌های اصلی شعر معاصر فارسی وامدار این انقلاب و تحولی هستند که نیما نوآور آن بود.
بسیاری از شاعران و منتقدان معاصر، اشعار نیما را نمادین می‌دانند و او را هم‌پایه شاعران سمبولیست به نام جهان می‌دانند. نیما همچنین اشعاری به زبان مازندرانی دارد که با نام «روجا» چاپ شده‌است.

 

 

 

 

قطع رقعی
نوع جلد گالینگور
وزن
نویسنده/نویسندگان
ناشر نگاه
نوع چاپ سیاه و سفید
تاریخ چاپ 1398
دسته بندی موضوعی
مناسب برای بزرگسالان
شابک 978-964-6174-02-3

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.