رفتن به محتوای اصلی
  • داستانهای نامور نامه (22) پادشاهی ساسانیان، از پادشاهی یزدگرد بزه گر تا قباد نویسنده محمد دبیر سیاقی

داستانهای نامور نامه (22) پادشاهی ساسانیان، از پادشاهی یزدگرد بزه گر تا قباد نویسنده محمد دبیر سیاقی

انتشارات: قطره

مشخصات کتاب

سال چاپ: 1398
تعداد صفحه: 294
قطع: رقعی

خرید کتاب

فروشگاه: تلکتاب
آماده ارسال
‎تومان۴۵٬۰۰۰
میانگین: 5 (2 رای)

ارسال رایگان برای سفارشات بالای 1 میلیون تومان,ارسال تهران اگر تا ساعت 16 ثبت شود در همان روز بین ساعت 18 تا 22 و پس از آن فردای همان روز و شهرستان 2 تا 4 روز

پشتیبانی 24 ساعته

فرصت 7 روزه بازگشت کالا

تضمین کیفیت کالا

پرداخت امن از درگاه بانکی

داستانهای نامور نامه (22) پادشاهی ساسانیان، از پادشاهی یزدگرد بزه گر تا قباد نویسنده محمد دبیر سیاقی

مشخصات و خرید اینترنتی کتاب داستانهای نامور نامه (22) پادشاهی ساسانیان، از پادشاهی یزدگرد بزه گر تا قباد نویسنده محمد دبیر سیاقی نشر قطره

درباره کتاب:

گنجي كه فردوسي براي ايران و ايراني بر جاي نهاده است تنها تاريخ و رواياتِ داستاني و اساطيري ايرانِ قديم نيست. فرهنگِ ايران است از آغاز تا پايانِ قرنِ چهارم هجري با تمامِ مظاهرش.

نتيجه‌گيريها كه به مناسبتِ وقايع در پايانِ غالبِ داستانها كرده است و اندرزها كه از نرم و درشتِ روزگار و سرانجامِ نيك و بد مردمان مايه دارد، زادة موجهاست كه از انديشه‌هاي متعالي مردانِ قرونِ گذشته و دورانِ اسلامي برخاسته است.

اَرجي كه شاعر بر «خِرَد» و «سخن» و «دين» می گذارد و پيوند بین این سه  و پاسي كه انديشه‌هاي بلند را مي‌دارد، يادآورِ باريك‌انديشي و بلندنظري و دوربينيِ پيروانِ فرقه‌ها و طريقه‌ها و مذاهب معروف و مترقي چون مُعتَزِله و شيعه و عرفان است.

شاهنامه هم سند لياقتِ زبانِ فارسي است و هم گنجينة فرهنگ و معارفِ ايران تا عصرِ فردوسي. هر ايراني بايد شاهنامه را بخواند و لفظ و معني و قالب و محتواي آن را سرمشق و راهنماي كار خود قرار دهد.

شاهنامه را بخواند و مكرّر بخواند تا به عمقِ فرهنگِ با اَرجِ ايران تا پايان سدة چهارم هجري بخوبي آگاهي پيدا كند و بداند كه بيهوده نيست سخنِ فردوسي را با سخنِ از آسمان به زمين آمده برابر و كارِ او را بالا بردنِ سخن و باز بر كرسي نشاندنِ آن دانسته‌اند. آري بيهوده سخن بدين درازي نشود.

 

 

قطع رقعی
نوع جلد شومیز
وزن
نویسنده/نویسندگان
ناشر قطره
نوع چاپ سیاه و سفید
تاریخ چاپ 1398
دسته بندی موضوعی
مناسب برای بزرگسالان
شابک 9789643410902

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.