رفتن به محتوای اصلی
  • بهشت برین حقیقت دارد اثر ایبن الکساندر ترجمه محمود دانایی

بهشت برین حقیقت دارد اثر ایبن الکساندر ترجمه محمود دانایی

انتشارات: گاج

مشخصات کتاب

نویسنده:
سال چاپ: 1401
تعداد صفحه:
قطع: وزیری
دسته بندی:

خرید کتاب

فروشگاه: تلکتاب
آماده ارسال
‎تومان۱۱۷٬۵۰۰ 10% -
‎تومان۱۰۵٬۷۵۰
میانگین: 5 (1 رای دادن)

ارسال رایگان برای سفارشات بالای 1 میلیون تومان,ارسال تهران اگر تا ساعت 16 ثبت شود در همان روز بین ساعت 18 تا 22 و پس از آن فردای همان روز و شهرستان 2 تا 4 روز

پشتیبانی 24 ساعته

فرصت 7 روزه بازگشت کالا

تضمین کیفیت کالا

پرداخت امن از درگاه بانکی

بهشت برین حقیقت دارد اثر ایبن الکساندر ترجمه محمود دانایی 

مشخصات و خرید اینترنتی کتاب بهشت برین حقیقت دارد اثر ایبن الکساندر ترجمه محمود دانایی انتشارات پندار تابان

این کتاب: سفر یک جراح مغز و اعصاب، در زندگی پس از مرگ شرح تجربه‌ی نزدیک به مرگ دکتر برجسته مغز و اعصاب ایبن الکساندر در دوران هفت روز کما است.

هزاران نفر تجربه نزدیک به مرگ (nde) داشته‌اند، اما دانشمندان بیشتر بر این باورند که چنین امری ناممکن است. دکتر الکساندر (Eben Alexander) هم یکی از همان دانشمندان بود. وی به زندگی پس از مرگ یا روح غیرجسمانی اعتقاد نداشت. او همیشه از آن دسته افرادی بود که بدون اعتقاد به روح، روی بعد مادی زندگی تمرکز می‌کردند. او مانند تمام آدم‌هایی که به دین و عقاید مذهبی شک دارند، معتقد بود داستان‌های پس از مرگ فقط توهم و محصول تخیل انسان هستند.

دکتر الکساندر که خود جراح برجسته مغز و اعصاب است به بیماری نادری مبتلا شد و هفت روز متوالی در کما رفت. سپس هنگامی که پزشکان معالج امکان متوقف کردن درمان او را بررسی می‌کردند، ناگهان چشمانش باز شد و از کما بیرون آمد. او بازگشته بود.

بهبودی دکتر الکساندر یک معجزه پزشکی است. اما معجزه واقعی سرگذشت او مربوط به جای دیگری است. در مدتی که جسم او در کما بود، دکتر الکساندر به ماورای این جهان سفر کرد و موجود فرشته‌گونه‌ای او را به عوالم ژرف موجودیت فرامادی هدایت کرد. او در آنجا به مشاهده و درک حضور الهی نائل شد و توانست با مبدا ارتباط برقرار کند. قبل از این تجربه، او نمی‌توانست دانش خود را درباره مغز و عصب‌شناسی با اعتقاد به بهشت، خدا و یا روح تطبیق دهد. اما امروز دکتر الکساندر معتقد است سلامت کامل هنگامی است که ما دریابیم خدا و روح واقعیت دارند و مرگ پایان موجودیت ما نیست، بلکه تنها یک انتقال است.

او در کتاب بهشت برین حقیقت دارد (Proof of heaven) تایید می‌کند زندگی ما روی زمین فقط یک آزمایش است که کمک می‌کند روحمان تکامل بیابد و رشد کند، و طریقه موفقیت در این مسیر، زندگی با عشق و شفقت است. وی در توضیح تجربه‌اش فرضیه‌های متعددی را در نظر می‌گیرد و از لحاظ علمی موثق بودن آن راثابت میکند.

قطع وزیری
نوع جلد شومیز
وزن
نویسنده/نویسندگان
ناشر گاج
نوع چاپ سیاه و سفید
تاریخ چاپ 1401
دسته بندی موضوعی
مناسب برای بزرگسالان
شابک 6287354629

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.