انقراض سلسله صفویه و ایام استیلای افاغنه در ایران اثر لارنس لکهارت ترجمه مصطفی قلی عماد

میانگین: 5 (1 رای دادن)

این کتاب در بانک کتاب تلکتاب عرضه شده است
شما می توانید لذت خرید آسان و مطمئن را با تلکتاب تجربه کنید
خرید کتاب و ارسال رایگان به سراسر کشور در سریعترین زمان ممکن 
mailدرصورتی که موفق به خرید اینترنتی کتاب نشدید می توانید برای خرید تلفنی کتاب با شماره 66470460-021 تماس حاصل فرمایید.

آماده ارسال
‎تومان۳۳۰٬۰۰۰
- 10%
‎تومان۲۹۷٬۰۰۰

انقراض سلسله صفویه و ایام استیلای افاغنه در ایران اثر لارنس لکهارت ترجمهمصطفی قلی عماد 

مشخصات و خرید اینترنتی کتاب انقراض سلسله صفویه و ایام استیلای افاغنه در ایران اثر لارنس لکهارت ترجمه مصطفی قلی عماد انتشارات مروارید

 

این کتاب نوشته شده است که در آن علل اضمحلال و سقوط سلسله صفویه بررسی شده و همچنین حوادث و روندی که منتج به انقراض این سلسله شده با جزئیات و دقت دنبال می شود. لاکهارت درباره ی نوشتن این کتاب در مقدمه آورده است:
«فکر تألیف این کتاب هنگامی به خاطرم رسید که برای نوشتن شرح حال نادرشاه مشغول گردآوری مطالبی بودم و چون ناچار می بایستی دوره قبل از مشهور شدن او را مورد مطالعه قرار دهم، به مطالب زیادی برخوردم که نمی توانستم در مقدمه آن شرح حال ذکر کنم. از آنجا که این مطالب اضافی به عقیده من بسیار جالب توجه بود، تصمیم گرفتم روزی آن را به صورت کتاب جداگانه ای در آورم.
بنابراین، پس از آن که شرح حال نادرشاه را به پایان رساندم، با سعی و کوشش بسیار به گردآوری اطلاعاتی درباره سلطنت شاه سلطان حسین و دو نفر غاصب افغانی پرداختم، و از سفر کوتاهی که در سال ۱۹۳۸ به پاریس به عمل آوردم استفاده کردم و مطالب جالبی در بایگانی وزارت امور خارجه و کتابخانه ملی به دست آوردم. به همین مناسبت از کارکنان آن وزارت خانه کمال تشکر را دارم. نظر به این که مدت اقامت من در پاریس محدود بود و بازگشت من به آن شهر در آینده نزدیک ظاهرا امکان نداشت، کارکنان مذکور، با آن که ورود مراجعین به اتاق قرائت در آن وقت ممنوع بود، در نهایت لطف به من اجازه دادند که از مدارک و اسناد بایگانی در همان جا استفاده کنم.
هنوز در تحقیقات خود پیش رفت زیادی نکرده بودم که جنگ دوم جهانی درگرفت و مجبور شدم تا شش سال به کلی از فصد خود بی قاعده شوم. پس از استقرار صلح، دریافتم که شروع مجدد به کار به آسانی میسر نمی شود، خصوصا آن که مجبور شدم دو مسافرت طولانی به ایران به عمل آورم که نوع کار آن با موضوع مورد نظرم به کلی تفاوت داشت.»

کتاب

نظرات کاربران

افزودن دیدگاه جدید

About text formats

Restricted HTML